Onze B&B is genoemd naar onze achternaam, Pijnappels.
De meeste mensen die onze achternaam horen, denken meteen aan Pineapple oftewel Piña in het spaans. En daar een Ananas weer doet denken aan, tropisch, zomer, zon en vakantie, vonden wij Casa de la Piña een zeer passende naam voor onze B&B.

Casa de la Piña ligt verscholen tegen de bergflank van de Hondon Vallei. Het is een sfeervolle, kleinschalige B&B te Alicante (Costa Blanca). Typerend voor deze streek zijn de typisch Spaanse dorpjes die veelal schitterend in de bergen liggen en die allemaal hun eigen festiviteiten hebben. Ons landelijk gastenverblijf bevindt zich op de grens van Alicante en Murcia, midden in een oase van rust en stilte, maar toch slechts 35 á 40 minuten verwijderd van de luchthaven van Alicante en de mooie gouden zandstranden van de Middellandse Zee.

B&B te Alicante - Hondon valley

Casa de la Piña telt drie kamers, allen hebben een privé badkamer met inloopdouche, wifi en airco. Ook hebben al onze kamers een eigen ingang van buitenaf!

Lekker eten in uw  B&B te Alicante

Het is algemeen bekend: Brabanders houden van een bourgondisch leven. En daar besteden wij in Casa de la Piña dan ook veel aandacht aan. Wij gebruiken zoveel mogelijk dagverse producten en bieden tal van huisgemaakte lekkernijen aan.

Ontspanning

Neem een verfrissende duik in ons zwembad, relax op een ligbed op ons zonneterras of geniet van een heerlijk boek, een lekker fris biertje en de rust en stilte op één van onze terrassen. Deze maken van onze B&B nabij Alicante een waar paradijs.

Aan de honesty bar op het grote terras neemt u een drankje wanneer u maar wilt.

Casa de la Piña, uw B&B te Alicante is de perfecte uitvalsbasis om alle hoogtepunten van de Costa Blanca te ontdekken. Het is een heerlijke plek voor mensen die houden van natuur, cultuur en ontspanning (of inspanning voor de actieve types).

Ons motto is dan ook: Alles kan, niets moet!!Tot binnenkort!